Klacht: incasso na 2 jaar na dato

op 04 augustus 2014 over Actua Verzekeringen in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 juli krijg ik een aanmaning van 35 euro .of ik dit maar zo snel mogelijk wil betalen. Ik weet niet waar het over gaat dus ik stuur een email.Geen reactie. Op mijn vrije dag bel ik ze op en tot mijn verbazing zeggen ze dat het gaat om een blackberry van jan 2012!!!
Dit kan ik werkelijk niet meer herinneren en ik vind het zeer laakbaar dat zij na 2 jaar!!! een keer hun administratie gaan controleren en dan zomaar rekeningen sturen zonder uitleg. Personeel aan de tel is onwetend en behoorlijk bot. Kan je na 2 jaar alsnog zomaar een rekening sturen. Het bedrag is klein maar het gaat om het principe.

Gewenste Oplossing:

met excuses van dit bedrijf en annulering van het bedrag door nalatigheid van het bedrijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Actua Verzekeringen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Actua Verzekeringen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door looij