Klacht: in de maling genomen dmv incasso dreiging

op 24 januari 2017 over Crown Card in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

L.S.

in de tijd van 06-06-2016 en 10-06-2016 is er gedreigd dat ik moest betalen (99,00 euro) anders zou er een incasso bureau of deurwaarder ingeschakeld worden. mijn ex heeft dit ondanks dat zij in het traject schuldsanering toch betaald omdat ik erop dat moment geen geld voor had en dus door haar overgemaakt, de indruk werd gewekt dat dit een incasso bureau was van bol.com.

ik ben hierachter gekomen doordat ik een brief ontving van GGN deurwaarders bol.com.

Gewenste Oplossing:

wanneer het gehele bedrag per omgaande wordt terug gestort !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Crown Card

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Crown Card nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door duiveltje266