Klacht: In beslagname van kruiden.

op 28 december 2016 over Douane in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In thailand curcuma longa gekocht. Ook hier bij vele reformzaken te koop. Opgestuurd naar nederland. Door douane in beslag genomen. Heb deze middelen nodig ivm reuma, via de douane en post nl geprobeerd te weten te komen wat ik hierr aan kan doen maar wordt van kastje maar de muur gestuurd zonder resultaat

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje netjes geleverd word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Sabinahenk

1 jaar geleden - Helaas geen teruggave van de supplementen! Onder kopje medicijnen invoeren valt dit heel jammer!! Sabina

Alle klachten die gemeld zijn door Sabinahenk