Klacht: In 1 weekend tijd tot 3 x over beschimmeld focacciabrood gekocht.

op 07 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks de juiste houdbaarheidsdatum tot 3 over beschimmeld Italiaans focacciabrood gekocht bij AH (Rosa Luxenburgstr. Almelo). Erg vervelend om in het weekend eerst op vrijdag, dan op zaterdag en dan ook nog op zondagmiddag mee aan te komen bij je visite.

Gewenste Oplossing:

Net als ieder ander ben ik tevreden als de aangekochte producten vers zijn en niet over de datum (ook regelmatig het geval), maar zeker niet tot 3x toe beschimmeld uit de verpakking komen terwijl de houdbaarheidsdatum in orde is. Omdat ik in de binnenstad woon en AH voor mij dichtbij is, doe ik graag al mijn boodschappen bij dit filiaal. Helaas ben ik genoodzaakt om bij geen enkel gehoor over te gaan op een andere supermarkt. Met vriendelijke groet,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke IJpelaar