Klacht: ik word beschuldig van diefstal..!!!

op 14 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

14 october 2016, vrijdag avond om 20:00 was ik bij ah lambertus zijl plein..

Er waren aanbiedingen i.v.m sportartikelen.. ik heb juiste maat gezocht.. eindelijk heb ik mijn maat gevonden.. ik wou het kopen.. toen heb ik die doos open gemaakt en gekeken .. er kwam ieman aan hij zei dat ik die doos niet mag openen… ik zei tegen hem dat ik zou kopen.. hij zei ik zeg het maar.. ik had die doos ik ging naar kassa.. maar omdat ik me niet goed voelde door de woorden van de medewerker… ik heb die doos teruggelegd.. dan ging terug ik naar kassa.. ik heb mijn booschappen betaald.. toen ik naar huis wilde gaan.. kwam de beveiliger hij zei dat jij moet je tas openden.. ik had maar mijn schouder tas… Ik zei waarom.. hij zei jij hebt die doos opengemaakt dus ik wil je tas kijken… ik zei die doos heb ik terugelegd.. jullie hebben toch camera\\\’s kijk maar even… toen hadden wij discussie en andere medewerker kwam ook.. hij zei mevrouw kom met mij naar de kamer.. ik zei waarom moet ik dat doen.. ze zeiden dat ze politie gaan roepen.. ik zei doe maar.. ik heb niks te verbergen.. ik zei er waren zoveel dozen die open waren… ik heb ze gevraagd, hebben jullie ook andere klanten zo behandeld.. ze zeiden keer en keer dat ik met ze moest meegaan.. alsof ik een schuldige was… ze luisterden mij niet eens… ik ga minimaal 4 keer per week naar ah… ik ben al 10 jaar klant van hun.. en ik word zo behandeld…tot nu toe heb ik nooit zoiets meegemaakt.. het was zo vernerend.. tussen al die mensen zeiden ze tegen mij dat met ze moest naar kamer gaan… ik huil nog steeds… dat is voor mij zo ondragelijk… al 10 jaar gaa . ah heeft al mijn gegevens… via airmiles en bonus kaart… ik weet nu dat ik niet meer naar ah gaan..! uiteindelijk ik heb mijn tas inhoud laten gezien, kijk maar heb ik gezegd… alle andere boodschappen heb ik ook daar achter gelaten die ik betaald heb.. ze riepen achter mij aan…… dat is zo schandelig…en vernederend…! toen ik huis kwam ik kon niet eens adem halen.. ik had panic attack …

Gewenste Oplossing:

hoe ik dat moet weten... ah is afgelopen voor mij.. die mensen moeten achter echte dieven aangaan niet achter de nette burgers... zomaar iemand beschuldigen.. zij hebben camera\\\'s toch...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door y kocak