Klacht: Ik wil het opzeggngi

op 06 oktober 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in augustus viabuy geregisterd na enkele weken kreeg ik een email dat ik een bedrag moet betalen terwijl ik de mastercard nog niet heb gebruik. En vervolgens stuurde ik hun een email dat ik de mastercard wil opzegging en daarna zeiden ze dat ik dat bedrag moet betalen plus 10euro.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn kaart opgezegd wordt zonder betalingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DrKwamen