Klacht: Ik wacht nog steeds op terugbetaling voucher

Lisavno op 12 september 2021 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juni 2020 kocht ik twee tickets New York twv €783.98. De reis moesten we helaas annuleren. Sindsdien ben ik bezig van Expedia geld terug te krijgen. De nederlandse telefoondienst is onbereikbaar, er zit al maanden een fout in de tape die afgespoeld wordt waardoor je niemand te spreken krijgt. De engelse band werkt wel. Ik word gewoon aan het lijntje gehouden. Ze zeggen dat ze inmiddels geld van KLM hebben ontvangen en dat het geld onderweg is naar mijn rekening. Contact via email is onmogelijk. Dit is gewoon diefstal. Welke mogelijkheden zijn er om Expedia aan te pakken?

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van het totale bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisavno