Klacht: ik moet een te hoog bedrag betalen

op 06 april 2013 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vlolgens KPN een bedrag van 102,00 verbeld in maart? Hoe is dit mogelijk??? Ik had een beltegoed van 50 euro en maar 25,00 verbruikt.
Via MIJN KPN gevolgd tot op de laatste dag in maart. Ik schrik me lam!!
Graag uitleg. Dank.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling als ik hier recht op heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door KPN Mobiel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat KPN Mobiel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

KPN Mobiel

Heeft op 08 april 2013 om 12:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste krachtdier,

Naar aanleiding van je klachtomschrijving heb ik de afgelopen factuur voor je bekeken. Hieruit blijkt dat er behoorlijk naar 09 nummers is gebeld. Tevens is er gebruik gemaakt van internet in het buitenland. De factuur klopt dus wel. Voor een verdere specificatie verwijs ik je door naar je factuur specificatie. Mocht je toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen bezoek dan gerust eens een van onze kanalen zoals Facebook (http://on.fb.me/10NUReI), Twitter (http://bit.ly/114k1oO) of het forum (http://bit.ly/V7Fms7).

Met vriendelijke groet,

Daan
KPN Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van KPN Mobiel beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door krachtdier