Klacht: Ik krijg geld terug

op 30 juni 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg 648 euro terug . Mij is beloofd dat ik het binnen 2 weken terug zou hebben. We zijn nu al 4 weken verder. Ik heb alweer een paar keer gebeld dan word er gezegd dat het morgen op de rekening staat. Tot nu toe heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag binnen nu en een week op staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 08 juli 2016 om 08:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

In deze kwestie heeft Syncasso op 7 juni jl. een brief gestuurd naar betrokkene, waarin wij aangeven dat inmiddels 2 bedragen retour zijn gestort. Tevens hebben wij onze afdeling financiën nogmaals verzocht de gelden aan u over te maken. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Doopy1977