Klacht: ik KRIJG GEEN INFORMATIE

op 01 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vijf jaar geleden een samsung amerikaanse koelkast
RSA1DTPE/XEF gekocht,maar na vier jaar al defect. ik ben een jaar aan het bellen en zoeken geweest om een monteur te vinden, men wilde niet komen om de compressor te vervangen. nu eindelijk een monteur gevonden, en heeft dat ook vervangen maar weet niet hoeveel gram koelgas R600a aangebracht moet worden. heb hier over contact gehad met leverancier Mediamarkt die verwijst door naar SAMSUNG zelf via 0900-2020088. hier kreeg ik tehoren dat zij alleen een monteur langs kon sturen maar geen informatie mag geven

Gewenste Oplossing:

ZODRA IK DE INFO KRIJG.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zandwater