Klacht: Ik kocht een jas met en mankement

op 03 mei 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht een jas bij Zalando 8 weken terug nou doe ik hen een paar dagen geleden aanen nou blijken er allemaal kreukels in mijn mouw te zitten
En nou heb ik ze foto’s gestuurd en nou krijg ik er de schuld van ze zeggen dat het slijtage is hoe kan leer versleten zijn binnen 3 keer aantrekken al had ik hem die acht weken lang aangehad had dat nog niet mogen gebeuren het is een slechte kwaliteit stuk leer mij linker mouw het klacht nummer is 10 20 60 39 58 01 24

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug of een nieuwe jas

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niels Taverne