Klacht: ik heb me meerdere keren gesolliciteerd – maar iedere keer wordt ik hier voor afgewezen

op 24 januari 2014 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo beste mijmn heer mevrouw – in deze mail wil ik
laten weten dat ik mij zelf bij meerdere
kruidvat filialen heb gesolliciteerd
maaar tot heden kreeg ik en mailtje
waneer stond heelaas we zijn niet op zoek naar u
we hopen u veelplezier met het vedder zoeken van een baan die echttter bij u past – en dit vond ik dus echtter niet api normaal – want ik kan dit werk gewoon doen vakkkervuller of schoonmaak werk na schhool tijd – en bijbaan bij de kruidvat of ergens anders – maar ik krg echttter de kans niet om dit te bewijzen – met vriendelijke groet addal

Gewenste Oplossing:

dat ik bij de dichtstbijzijnde kruidvat in mijn buurt kan kommen werkken na aanleiding -dat ik me zelf zovaak heb opgegeven maar nooit de kans heb mogen krg om het te laten zien - als ik hiermee zou kunnen geholpen worden zou ik dit erg op prijs stellen met vriendelijke groet addal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kruidvat in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door nabeel khokhar