Klacht: ik heb een koningslot gekregen

op 26 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een lot gekregen voor koningsdag maar ik ben al jaren lid van staatsloterijen krijg ook een lot op koningsdag dat was niet de bedoeling het ging over die bijzondere trekking toen kocht ik elke maand een lot dus heb wel recht op schadeclaim maar geen extra loten wij spelen mee met een lot per maand en een koningslot dus geen 2 dat is geen stijl om dat te doen daar heb ik niet omgevraagd alleen voor 27 mei bij voorbaat dank

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik loten krijg voor 27 mei en geen extra koningslot om dat ik die al heb is dubbel geld heb ook a o w dus niet doen speel mee met een lot

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vrisekoop