Klacht: Ik heb 2 exact de zelfde loten gekocht bij de winkel dit is Gods onmogelijk

op 01 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 1 juli trekking heb ik 2 5e loten gekocht die exact eender zijn dit mag nooit gebeuren hoe is dit in Gods naam mogelijk? Ik krijg hier een heel raar gevoel over en vertrouw de hele gang van zaken niet meer

Gewenste Oplossing:

Zou hier graag uitleg over krijgen van de staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Reactie van de melder van de klacht Albert De gier

3 maanden geleden - Word ik nu in de maling genomen door de Staatsloterij??? Wat als ik nu 2000 euro per maand had gewonnen op deze loten had dit dan ook uitbetaald geworden?? Ik krijg er een heel raar gevoel bij

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Albert De gier