Klacht: ijsvorming in cabine

op 03 mei 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 mei zat ik op stoel 20 a in vlucht van arrecife (lanzarote) naar schiphol. Vlucht 716 verttek 18.40 uut. Ongeveer halverwege de vlucht vond ik het wat koud. Ik zag toen ijsvorming op ongeveer 20 cm onder het raampje. ik heb dit bij uitstappen gemeld bij een stuardes.het is niet echt een klach maar ik vond het wel raar. Ik heb er een foto van gemaakt

Gewenste Oplossing:

Wellicht is er een defect aan het toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 12244