Klacht: Iemand doet zich voor onder mijn account.

op 06 oktober 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar op vakantie had ik van de 1 op andere dag meer dan 3000 volgers en was mijn accountnaam aangepast. Sindsdien redelijk wat tijd ingestoken in het terugkrijgen van mij account echter is dit van korte duur een enkele keer gelukt. Foto’s gestuurd met zelfs id bewijzen in mijn hand en codes moeten noteren echter zonder succes.

Gewenste Oplossing:

Als instagram mijn oude oorspronkelijke account met privegegevens teruggeeft.

Wie kan mij helpen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martin80