Klacht: Icloud opslagsysteem van Apple is zeer fout

op 09 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het verhogen van de opslag in Icloud naar 50 GB , was ineens de map structuur van alle bestanden volledig verdwenen. Resultaat alle foto’s en documenten van verschillende mappen stonden kriskras door elkaar. Omdat wij er toen klaar mee waren hebben wij weer gedowngraded naar het gratis account van Icloud 5 GB. Tot mijn verbazing schrijft echter Apple nog steeds maandelijks 0,99 cent af van onze rekening. Wij zijn dus wel Apple moe en gaan straks lekker weer terug naar Samsung of andere aanbieders. Apple is gewoon een grote geldmachine.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn incasso kan stopzetten bij Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 123helder