Klacht: I phone 5se niet wil niuwe

op 10 augustus 2017 over Amac in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 mei een I phone 5se gekocht als kado voor mijn partner na 5 bel uren hebben we telefoon op 13-07 voor de 1e keer ter reparatie aangeboden. Met als klacht dat het geluid van een telefoon gesprek net klinkt alsof je onderwater praat. Na nu 3 keer dezelfde klacht de telefoon zelfs zonder tussenkomst van ons als eigenaar weer ter raparatie is aangeboden. Wil ik deze I phone niet meer. Het vertrouwen in dit product is weg en wil of een nieuwe of mijn geldt terug. Amac wil geen kant op en het callcenter houd zich alleen maar aan de protocollen. Wij als consument zijn ten einde raad

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe I phone 5se of net bijbetalen een andere I phone of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amac

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amac nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ton Van Heesch