Klachten over Hype-Store.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Hype-Store.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Hype-Store.nl in de categorie Internetshops - Gadgets

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Wij hebben 5 Augustus voor mijn dochter een oxboard bestelc, Mijn dochter had het geld zelf bijelkaar gespaard. Op 8 Aug zou de bestelling worden gebracht,geen oxboard. Bericht gestuurd naar de hypestore,maar na allemaal lose beloftes en leuke verhaaltjes nog steeds geen oxboard... Lees meer

Hoverboard besteld

Klacht van op 09 oktober 2017 over Hype-Store.nl in de categorie Internetshops - Gadgets

2 hoverboards besteld, konden niet geleverd worden vanuit China. Eerste mail contact was dat ze niet geleverd werden op de datum die ze aangaven. Week later hetzelfde mailtje gehad, Netjes mail gehad dat annuleren mogelijk was. Dit gedaan maar daarna... Lees meer

Op 12 september heb ik een hoverboard besteld voor mijn dochter. Enkele dagen na mijn bestelling kreeg ik een mail met de mededeling dat de stock uitgeput was en dat er nieuwe hoverboards uit China geleverd moesten worden. ... Lees meer

Op 8 sept. ik heb een Hoverboard besteld voor mijn zoon. Direct betaald en ze zouden binnen 3-5 dagen worden geleverd, maar een mail ontvangen dat er gewacht werd op een levering uit China. Vervolgens enkele dagen later weer een mail... Lees meer