Klacht: Hygiëne toiletten

op 23 augustus 2017 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De toiletten bij het ‘Witte Paard’ waren zó onverzorgd, dat ik ervan schrok!
Het was er druk, maar de handdoeken in beide automaten hingen los; er stonden nieuwe rollen, 3, in de verpakking. Het meisje stond wat met veger en blik; deed niets noemenswaardigs. Overal lag viezigheid en natte plekken. We dachten écht:
doe je handschoentjes aan en pak eens even áán!
Jammer; jullie park is eigenlijk op zoveel terreinen een visitekaartje!

Ik heb NU spijt dat ik er geen foto van heb gemaakt; maar dát vond ik tóen voor het – erg jonge- meisje nét te ver gaan.

Gewenste Oplossing:

Als je ziet, dat het een beetje bijgehouden wordt op de toiletten: géén proppen papier en rommeltjes, handdoeken van stof óf papier, géén volle afvalbakken. Schoon ZIEN maakt vaak dat mensen er ook netter mee omgaan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Moon1960