Klacht: Huiswerk te laat terug

op 18 maart 2017 over NHA in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik volg een cursus WordPress en zit nu op les 10. Van de 10 lessen die ik heb ingestuurd waren er 6 te laat teruggekomen met als gevolg dat ik een enorme vertraging heb opgelopen. Ik volg deze cursus om meer kansen te maken op de arbeidsmarkt maar zo loop ik dus ook een mogelijkheid tot het vinden van een baan mis.

Gewenste Oplossing:

Dubbel bedrag terug vanwege inkomstenverlies.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar NHA over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NHA in behandeling genomen

Bericht van NHA

1 jaar geleden - Geachte mevrouw Padt, We hebben uw klacht in goede orde ontvangen en voorgelegd aan de eindverantwoordelijke. Binnen 10 werkdagen kunt u een schriftelijke, inhoudelijke reactie verwachten. Met vriendelijke groet, Klantenservice NHA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NHA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NHA

Heeft op 03 april 2017 om 09:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 03 april 2017 om 14:52 geantwoord

€50,00 een fooi! Onacceptabel, ook omdat ik geen verandering zie: 2 weekenden en 5 werkdagen verder en ik heb m'n huiswerk nog niet terug. Niet tevreden? Dat is nogal zacht uitgedrukt. Ik verwacht een veel hoger bedrag terug. En dan gaat het om het bedrag dat ik had gevraagd.

Alle klachten die gemeld zijn door ConnyG