Klacht: Huiswerk te laat terug

op 18 maart 2017 over NHA in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik volg een cursus WordPress en zit nu op les 10. Van de 10 lessen die ik heb ingestuurd waren er 6 te laat teruggekomen met als gevolg dat ik een enorme vertraging heb opgelopen. Ik volg deze cursus om meer kansen te maken op de arbeidsmarkt maar zo loop ik dus ook een mogelijkheid tot het vinden van een baan mis.

Gewenste Oplossing:

Dubbel bedrag terug vanwege inkomstenverlies.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar NHA over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door NHA in behandeling genomen

Bericht van NHA

1 week geleden - Geachte mevrouw Padt, We hebben uw klacht in goede orde ontvangen en voorgelegd aan de eindverantwoordelijke. Binnen 10 werkdagen kunt u een schriftelijke, inhoudelijke reactie verwachten. Met vriendelijke groet, Klantenservice NHA

Alle klachten die gemeld zijn door ConnyG
x