Klacht: Huiduitslag door dragen kleding van de Primark

op 18 mei 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Blouse met korte mouwen gekocht bij de Primark, afgelopen zondag aangedaan. Vrij snel daarna kreeg ik jeuk over mijn hele bovenlichaam. Gekeken waar die jeuk vandaan kwam, schrok me rot mijn hele bovenlijf zat onder de rode bulten. Van mijn hals tot aan mijn bovenbenen.
Deze uitslag is vervolgens overgegaan in netelroos die 3 dagen heeft geduurd. Ik heb de indruk dat de kleding van Primark wordt behandeld met een of ander chemisch middel die bij mensen die allergisch zijn voor huidproblemen zorgt. Kwalijke zaak!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van het gekochte kledingstuk die nu in de container ligt en fatsoenlijke uitleg over wat er met de kleding aan de hand is waardoor je er huiduitslag van krijgt (wordt het bespoten met een chemisch middel o.i.d.?) Graag uitleg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henny69