Klacht: Hp printer

op 27 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hp printer 3632 in de aanbieding voor 39.99 euro actief gaat in op 27 september t/m 9 oktober ik kom 27 september om 09.30 uur in de winkel Stevenshof in leiden zeggen zij dat het uitverkocht is en niet meer krijgt ik vind dit misleidende
Reklame en zal dit doorspelen naar een instantie die dit gaat onderzoeken de verkoopster zien er wel bij dat de actieve al een week eerder was gestart nu kom ik wel vaker in de winkel maar ik heb daar niets van gezien.

Gewenste Oplossing:

Dus niet.ben niet tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bramduprie@gmail.com