Klacht: houdbaarheidsdatum van een restaurant cadeau bon

op 21 september 2017 over Diner Cadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een restaurant cadeau bon gekregen maar ik heb een herseninfarct gehad en was niet in staat naar een restaurant te gaan. nu kijk ik naar de bon en is die verlopen, dit heb ik te horen gekregen toen ik belde. Ik dacht dat dat niet meer mocht. Er staat niets over op de bon en de gever heeft mij hier niet over geinformeerd. ik had ook een bon gekregen van Mona’s eetcafe in Oosterhout, deze mensen maakten er geen enkel probleem van en we konden de oude bon inleveren, waar wel een datum op stond. Ik snap niet dat ze geen rekening houden met zieke mensen, zij hebben het geld toch al gebeurd.

Gewenste Oplossing:

ik eis een nieuwe bon , ik weet niet eens hoeveel er op staat.

Reactie van de melder van de klacht pietje4

1 jaar geleden - ik heb aangekruist diner cadeau bon dit moet zijn restaurant cadeau bon

Alle klachten die gemeld zijn door pietje4