Klacht: Hotmail account herstellen

op 06 juni 2021 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week of 5/6 geleden heb als gevolg van een fishing SMS mijn telefoon terug moeten zetten in fabrieksinstellingen zonder erover na te denken alle wachtwoorden niet ongeschreven waren onderandere die van hotmail verschillende keren dit via de herstelprocedure te doen mislukt te weinig info ik zou heel graag iemand spreken die me hierin verder kan helpen zijn zoveel dingen gelinkt aan mijn hotmail dat het vervelend begint te worden krijg ook nergens iemand persoonlijk te spreken

Gewenste Oplossing:

Wil heel graag weer toegang tot mijn account ook een vergoeding heb ik er wel voor over !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rick okken