Klacht: Horloge kapot na defecte draaideur op Arnhem centraal

op 31 augustus 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag ochtend 9:45 liep ik door de draaideur bij Arnhem centraal. Toen ik midden in de draaideur stond stopte die plotseling met draaien, daardoor ben ik tegen de deur aan gebotst en is mijn horloge daarbij kapot gegaan. Er zit nu een barst in het glas. Ik hoop dat dit vergoed kan worden omdat ik heel erg gehecht ben aan mijn horloge.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de reparatie kosten vergoed kunnen worden en dat mijn klacht in alle redelijkheid word opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luuk_hoog