Klacht: Hoge prijs, tickets kan ik niet in verkoop gooien bij hen

op 13 juli 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoge prijs: 4 keer over de kop.
Evenement werd gecanceld en verzet naar datum dat ik niet kan. Wil tickets te koop zetten via Viagogo: ondanks vermelding dat dit mogelijk is met creditcard én bankpas blijkt het laatste niet te kunnen. Ik beschik niet over een creditcard.
Heb meerdere malen verzocht met mij tot een oplossing te komen maar krijg standaard mails terug. Volgens het Europese consumentenrecht zouden zij hier zo niet mee weggekomen zijn. Vandaar dat zij waarschijnlijk met postadres in Zwitserland gevestigd zijn. (Niet EU).
Ben zéér ontevreden.

Gewenste Oplossing:

Als ik in ieder geval een gedeelte van het bedrag terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sacha van Amerongen