Klacht: Hoge kosten

op 14 juni 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan van 4 jurken waarbij ik een verzendkosten moest betalen plus dounekosten van wel 35 euro en er is niet gemeld dat je die moest betalen en om wat voor bedrag het gaat enige wat je krijgt is een berichtje met u moet nog u dounekosten betalen. Vervolgens probeer ik contact op te nemen wat krijg ik dan een simpele procedure zo genaamd. Maar die procedure is onduidelijk

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug krijg zonder dounekoste te betalen.
Of dat ik het pakketje ontvang zonder ik die dounekosten hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 14 juni 2016 om 19:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door SarahMakboul