Klacht: Hoezo Service? Niet eens een aflevering

Sheldoncvg op 16 maart 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakketje besteld via alternate.nl en een pakketje via bol.com, ze zouden alle twee op vrijdag leveren (tussen 8.30-21.30). Ik had al bedacht dat ik niet thuis zou zijn omdat de meeste mensen WEL werken op een vrijdag, dus dan zouden ze hem mooi op zaterdag kunnen bezorgen.
Kom ik ’s avonds thuis, ligt er een briefje in de bus dat ik het moet komen ophalen bij het postkantoor. Waar is mijn niet-thuis code? Nergens gezien en die site van POSTNL zegt ook dat ik hem alleen op kan halen.

Wat is dat voor service? Als jullie die service aanbieden moeten jullie die ook gebruiken ipv geld vragen voor iets niet af te leveren.

POST NL heeft GEEN service, het is alleen een COMMERCIELE bedrijf dat niks kan.

Gewenste Oplossing:

Pakket alsnog bezorgen op zaterdag

Alle klachten die gemeld zijn door