Klacht: Hoesje Iphone 5

op 16 januari 2014 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een iphone 5 en hiervoor heb ik een rubberen hoesje gekocht bij de action. Helaas heb ik mijn telefoon laten vallen op een harde ondergrond (wel glad) en is mijn scherm (glas) in ontzettend veel barsten geknapt.
Dit terwijl het hoesje er gewoon omheen zat. plus dat deze hoesjes iets uitsteken boven het glas dus het eigenlijk niet mogelijk zou mogen zijn dat het glas iets raakt wanneer je hem laat vallen.

Gewenste Oplossing:

De reparatie van mijn glas ( led + scherm ) kost 160 euro. Ik zou graag een vergoeding krijgen voor deze nare situatie. Ook gezien het feit dat ik nog nadrukkelijk heb gevraagd of deze hoesjes genoeg bescherming bieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Action in behandeling genomen

Bericht van Action

4 jaren geleden - We hebben de klant rechtstreeks benaderd. Action Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door miezerskunk86