Klacht: Hoe stuur je een klant van het kastje naar de muur

op 02 februari 2014 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via Mediamarkt een I Phone gekocht en deze verzekerd bij Actua verzekeringen. Op een gegeven moment is de telefoon gevallen waardoor het glas kapot is gegaan. Ik heb geprobeerd om deze gerepareerd te krijgen. Hierbij heb ik de adviezen van de medewerkers van de Mediamarkt opgevolgd. Het gevolg hiervan is dat ik nu volgens zowel de Mediamarkt als Actua afstand van mijn telefoon zou hebben gedaan. Men wenst mij met een paar waardebonnen af te schepen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een vervangende telefoon, na aftrek van de kosten van het eigen risico.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilcomeijer