Klacht: Hoe kan deze webshop nog bestaan??

op 24 februari 2018 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12-09-2017 een fiets besteld bij Bikedepot voor 199 euro. Fiets werd niet geleverd binnen het termijn. Nadat ik contact met hun heb opgenomen bleek de fiets niet op voorraad. Ik ben akkoord gegaan met een andere fiets maar ook de levering hiervan bleef uit. Ik bel nu wekelijks of ze het geld terug willen storten. Ze hebben telefonisch en schriftelijk hier meerdere toezeggen van gedaan. Alleen blijft de terugstorting nog steeds uit. Op 24-02-2018 aangifte gedaan bij de Politie, melding gemaakt bij Kassa en de consuwijzer.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danielle1505