Klacht: high tea, lekker weg

op 15 mei 2016 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere keren correspondentie gevoerd over mijn kadokaart high tea.De kadokaart is verlopen en mij toegezegd dat u zal bekijken of er toch nog wat voor mijn te verzorgen valt. Mijn kaart nummer is 6064 3622 4007 5807 259. U heeft mij terug gemailt om nog een keer het kaartnummer doortegeven,en daar heb ik geen antwoord opgekregen.

Gewenste Oplossing:

Wij zijn verhuisd en deze kaart gekregen van vrienden met de bedoeling met elkaar ergens te gaan high tea-en. Door de verhuizing is deze kaart opgeborgen en vergeten. De kaart is nu boven water gekomen en het zou aardig als wij de kaart nu kunnen gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door niet toepassen