Klacht: Het verspreiden van folderreclame

op 28 maart 2013 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mevrouw/mijnheer,

de laatste maanden kreeg ik altijd uw folder dinsdagavond in de bus, terwijl uw eerste leuke artikel altijd op woensdag in de reclame zit. Deze week was het nog gekker. Ik kreeg uw folder pas te zien toen ik gisteren thuis kwam van het sporten en dat was om 22.00 uur ’s avonds. Weg leuke koopjes.
Ik weet dat U een behoorlijk bedrag voor het verspreiden van deze folders mag betalen en daar mag U en ik als klant toch wel verwachten dat deze folders minimaal dinsdag ’s avonds in de bus liggen. Ik kan me zelfs nog herinneren in de goede oude tijd ( nog niet zo gek lang geleden, dat deze bij ons op zaterdag of zondag avond werden bezorgd.
Ik weet niet wat U met mijn klacht doet, maar ik vond dat U het wel moet weten.
Mijn postcode is 4703CR in Roosendaal en ik zal hier echt de enigste niet zijn.

Gewenste Oplossing:

De folders voortaan op thuis in de bus

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vissenberg02