Klacht: Het spontaan scheuren van kleding.

op 08 augustus 2016 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond .ik ben sinds één jaar in bezit van twee paar korte broeken van het merk PME Legend die ik vorig jaar in het einde van de zomer heeft aangeschaft.Het probleem doet zicht voor dat de broekstof zomaar scheurd op een wiilekeurig plaats ,zonder dat het ook maar wordt belast . Ik heb zelf al de nodige kleding stukken van het merk PMW en ben daar zeer over tevreden .
Daarom ook weer de keuze om korte broeken van het merk PMW aangeschaft , het is allen jammer dat deze nu zomaar scheuren wat ik dan ook niet ben gewend van zo À merk. Daarom ook de vraag of ik niet in aanmerking kan komen voor een eventuele schade vergoeding .(ps de gele broek is de scheur dicht gemaakt)
Mvg P den Uyl.

Gewenste Oplossing:

Als er toch op één of ander marnier een schadeloos kan worden gesteld .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieter den Uyl