Klacht: herstel wachtwoord

op 20 mei 2020 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari jl kocht ik een nieuwe laptop t.b.v. windows 10, maakte een m-account maar vergat de idetificatiegegevens te noteren (ik was toen 89). De zaak raakte in de war, micrisoft waarschuwde en sindsdien heb ik een aantal maken geprobeerd het wachtwoord te herstellen overeenkomstig de richtlijnen die ik via Google vond. Steeds mislukt. Ik weet niet hoe ik hier uitkom. Relaties bevestigen dat het een helse tour is een wachtwoord te herstellen.

Gewenste Oplossing:

Hulp bij herstel wachtwoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door laeyendecker