Klacht: Hema cadeaukaart niet op te vragen omdat link het niet doet

Baloupje op 20 januari 2013 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn Hema cadeaukaart opvragen maar de link in de brief (www.postcodeloterij.nl/hema) is nergens te vinden. Ook op de site van de postcode loterij wordt alleen maar reclame gemaakt dat je een cadeaukaart krijgt maar niet waar je deze kunt opvragen. Dit is niet erg netjes van de postcodeloterij en zeker voor nieuwe klanten zoals wij zijn komt dit niet erg betrouwbaar over

Gewenste Oplossing:

Een link/ emailadres waar ik mijn cadeaukaart wel kan opvragen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door