Klacht: Hema Batterij ontploft

op 09 februari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een batterij van de Hema is ontploft. Enorm knal en ravage. Op 3 februari gemeld bij de Hema in Vught. De eerste verkoopster adviseerde me om alle oude batterijen uit de apparaten te halen dan zou het niet meer gebeuren.
Oud of nieuw een batterij mag niet ontploffen. De chef van het filiaal erbij gehaald en zij heeft mijn naam en telefoonnummer genoteerd. Ik moest de ontplofte batterij weer mee naar huis nemen. En spoedig zou iemand contact opnemen. Tot op heden niets gehoord.

Gewenste Oplossing:

Als er contact opgenomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Belle10