Klacht: Help !! Ik wil mijn Ww

op 30 juli 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een nieuw Ww aangemaakt en toen afgemeld maar toen ik aanmeldde was mijn Ww ongeldig….. ik kon ook niet inloggen met mijn e-mail adres want mijn vader wist dat ik mijn Ww niet zou terug krijgen dus had hij een nieuw account gemaakt ….. maar ik wil heel graag mij oude acc. Terug …… geef alsjeblieft mijn Ww want er staat dat jullie ook onderanderen Ww krijgen …. help mij

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn oude account terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roro.nl