Klacht: Hele slechte service en verzending

op 10 juli 2017 over Ibood in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hele slechte service en verzending. Ik had 27 juni een promocode gekocht en tot 4 juli niks ontvangen. Dus ik had een annuleerverzoek aangevraagd en niks ontvangen. Vervolgens tot vandaag 10 juli had ik naar ibood gebeld en zeiden ze dat ze de promocode hadden gestuurd en het geld niet kunnen terug geven daarvoor. Ik heb deze promocode niet ontvangen dus probeerde ze het opnieuw te sturen. Maar ik wou mijn geld terug door mijn gestuurde annulerings-verzoek omdat ik de promocode niet ontvangen heb. Ik heb nog steeds niet mijn promocode en wil het product graag al niet meer verwacht mijn geld terug na 2 weken wachten voor een promocode. Belachelijke service.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg. Ik hoef het product niet na deze belachelijke trage service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ibood

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ibood nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ibood in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door StefandG