Klacht: Hele goeie service, Heel Vriendelijk

Jurghen op 01 juli 2017 over Leeuw telecom in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom al jaren bij Leeuwtelecom voor al mijn vragen, reparatie’s en al mijn telefoon accesorios. Laatst ik mijn Iphone 7 vallen en het hele scherm was stuk… Heel jammer. Dezelfde dag ging ik langs de winkel en zei degene die daar werkte dat ie binnen 30 a 45 minuten klaar was. Dus ging ik een rondje lopen daar de stad. En binnen de tijd ging ik terug en was ie klaar. Was heel blij dat moment. Was heel blij dat ie binnen de afgesproken tijd klaar was. Ik garandeer jullie dat bij deze winkel goed is voor al je toestel reparatie’s, Toestel verkopen, Inkopen. en voor al je toestelbenodigheden. (Als je uit de omgeving Alkmaar komt zou ik hier naar toe komen!)

Gewenste Oplossing:

Als me toestel klaar is met reparatie of ik uit de winkel loop met een nieuw aankoop

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leeuw telecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leeuw telecom nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door