Klacht: Hele droge shag waardoor sigaret snel opbrand

op 01 augustus 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van de week een kleine pot L&M red label shag van 42.5 gram gehaald om zelf sigaretten te klikken. Deze shag is echter zo droog waardoor de sigaret echt super snel weg brand. Heb dit met andere merken nog nooit eerder gehad. Ik dacht een goedkope pot shag te halen maar op deze manier is dit echter alsnog een dure aankoop geweest.

Gewenste Oplossing:

Evt. een nieuwe pot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gabie72