Klacht: Heel erg vies eten

Emad gadalla op 15 september 2021 over Uber Eats in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben spairribs besteld en het was letterlijk alleen maar vet, er zat geen vlees aan nog nooit zulke vieze spairribs gezien!!!! Het kwam koud binnen en de patat was totaal niet gebakken. En er ging alleen maar vet aan die spairribs was zo goor!! Ik had nooit verwacht dat ik zulke eten zou krijgen als ik via uber eats zou bestellen!!! Ik zal nooit meer via uber bestellen als ik zulke eten krijg!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug want dit is mijn geld echt niet waard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emad gadalla