Klacht: Heb boeken tot mijn spijt nog niet kunnen inleveren en zal dat het liefst zo snel mogelijk willen

op 20 augustus 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig schooljaar boeken bij van dijk gehuurd en die moesten vanaf 1 augusten zijn ingeleverd . Ik kon door persoonlijke redenen deze deadline niet halen maar wil wel de boeken gewoon terugsturen naar van dijk en ik vroeg me af of dat nou mogelijk was om die boeken terug te kunnen sturen naar van dijk .

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik iets aan mijn schade bedrag gedaan kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 21 augustus 2017 om 08:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Vladik,

Wij vinden het vervelend dat u de boeken niet voor 1 augustus heeft kunnen inleveren om persoonlijke redenen. Helaas beheersen wij over te weinig informatie om te bepalen of het nog mogelijk is om boeken in te leveren. Wij willen je vragen om dit naar ons te mailen, dit kan naar het e-mailadres info@vandijk.nl

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,
Annemiek, afdeling klantenservice VanDijk

Alle klachten die gemeld zijn door Vladik