Klacht: handelwijze bij aanvragen betaalrekening

op 29 juli 2016 over KNAB BANK in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze laat ik uw weten buitengewoon ontevreden tevreden te zijn over uw accuratesse aangaande het aanvragen van een betaalrekening bij uw bank.

Ter toelichting daarop het volgende.

Het aanvraagproces heeft inmiddels een week of 8 (!) in beslag genomen en vandaag ontvang ik het bericht van dat mijn aanvrage is geannuleerd. Telefonisch contact daaromtrent levert op dat een van uw medewerkers mij aangeeft dat een inmiddels tweemaal door mij verzonden identificatie van de mederekeninghouder + een actueel bankoverzicht niet ontvangen zou zijn. Hetgeen mij eerlijk gezegd als onwaarschijnlijk voorkomt.

Gezien uw handelwijze in deze denk lijkt ik er inderdaad verstandig aan te doen te besluiten mijn betaalrekening, alsook mijn spaargeld, niet bij uw bank onder te brengen.

Gewenste Oplossing:

Als ik 'gewoon' professioneel geholpen wordt c.q. mij wordt aangeboden het ontstane probleem samen alsnog op te lossen. Maar ook die suggestie wordt zelfs niet gedaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar KNAB BANK over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door j.dunnewijk