Klacht: Handbagage koffer stuk op heenvlucht

op 08 september 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn handbagage koffer. Die ik vorige keer nog bij me kon houden. Moest nu in het ruim. Dit ivm de nieuwe regels. Mijn harde trolley is waarschijnlijk niet met zoveel liefde behandeld als ik doe. Want op de heenweg was er een gedeelte aan het afbreken en daardoor koffer aan het scheuren. Heb dit onderdeel gelukkig eraf kunnen halen door tweede schroef zelf los te maken. Want verwachtte dat anders de trolley kon blijven haken. Maar een trolley die voor de tweede keer vliegt en een kleine €50 heeft gekost is zo wel heel snel stuk!!

Gewenste Oplossing:

Als ik een soortgelijke handbagage trolley krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dees126