Klacht: halve sigaretten

op 01 juli 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik een pakje van L&M mentol koop zijn er hoop sigaretten half vol… dit is niet alleen zonde omdat t al zo duur is, maar ik heb mijzelf ook al 2 keer verbrand door het papier wat daardoor in de brand gaat…… waar kan ik bij L&M zelf een klacht in dienen?

Gewenste Oplossing:

als de sigaretten weer vol zitten.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door doeleman