Klacht: Haarverf L’oréal excellence lichtbruin 5 heeft niet gepakt

op 12 oktober 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had middenbruin haar en op advies van de dame van de drogisterij de lichtbruine kleur gehaald omdat ik erg graag iets lichter wou. Dit gisteren aangebracht op ongewassen haar maar zie totaal geen verschil. Ik heb twee pakken gebruikt maar ik heb alleen in bepaald licht een iets lichtere kleur bij de haaraanzet. Bij de uiteinden is het zelfs donkerder lijkt wel. Ben verder ervaren met het zelf kleuren van mijn haar. Ben nog nooit teleurgesteld geweest in L’oréal maar vind dit echt heel jammer..
Ik hoop dat dit snel opgelost wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik lichtbruin haar heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Evavanbergen