Klacht: Haarontkleuring blijft stinken

op 02 juni 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu bijna 4 weken geleden de haarontkleuring van kruidvat gebruikt voor donkere tinten. Na een langee avond met veel gedoe stonk mijn haar enorm. Nu vier weken later komt die geur erg sterk terug elke keer als mijn haar weer nat wordt. Deze geur is zo erg dat ik er telkens misselijk van word en mijn vriend zover mogelijk uit mijn buurt wil blijven.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een goede oplossing. Het liefst een oplossing om de stank weg te halen en anders een vergoeding voor alle elende van afgelopen weken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door matimeid