Klacht: Groupon int met ’n nare tint

op 09 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Groupon levert mij geen enkele service als blijkt dat zij mijn geld geïnd hebben voor mijn 2 gekochte tegoedbonnen waarde totaal €240,- voor DER KOMMISSAR ligerie livestyl and beachwear als blijkt dat de maten 36 en 38 van de bijna gehele kollectie niet leverbaar zijn! Dit heb ik Groupon duidelijk gemaakt en mijn geld terug gevraagd. Helaas nog niets terug ontvangen!
Mijn klacht is dat ik mijn geld niet van Groupon terug krijg terwijl er voor mij niets valt te leveren!

Gewenste Oplossing:

Totaal bedrag teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 26 november 2012 om 16:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Lisette,

Volgens onze gegevens is uw klacht behandeld en opgelost. Indien dit niet zo is, laat het ons dan alstublieft weten. Dat kan door te reageren op dit bericht of stuur een e-mail naar support@groupon.nl.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Groupon Customer Support

Alle klachten die gemeld zijn door lvyoake